субота, 4 маја, 2024

20 godina sa vama
Počelo je drugo polugodište i za učenike OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Salašu

Počelo je drugo polugodište i za učenike OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Salašu

Za učenike OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Salašu drugo polugodište je počelo na vreme kao i svim školama u zemlji. Nastava se odvija po prvom i drugom modelu, prema rečima direktora te škole, osim jednog nastavnika koji je zaražen korona virusom ostali u kolektivu su zdravi.

Đaci od prvog do petog razreda po nalogu resornog ministarstva nastavu pohađaju po prvom modelu, što podrazumeva neposredan rad svakodnevno u školi, dok se kombinovani model nastave primenjuje samo za učenike 8. razreda zbog broja učenika koji je veći od 16.

Kako je istakao u razgovoru za našu televiziju Božidar Rajić dir. OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Salašu, osim jednog nastavnika koji je zaražen korona virusom ostali u kolektivu su zdravi, sporadično se javljaju slučajevi respiratornih infekcija, a dva učenika su zaražena boginjama.

Tim za škole će, kao i do sada, pratiti stanje i donositi odluke na nedeljnom nivou, od učenika i zaposlenih u školama, kao i roditelja učenika očekuje se da dosledno primenjuju mere lične zaštite od infekcije kako u školi, tako i van škole. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts