уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
Boško Ničić ponovo na čelu Zaječara

Boško Ničić ponovo na čelu Zaječara

U Zaječaru je održana konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara. Nakon Izbora članova Verifikacionog odbora, odbornici su usvojili i Izveštaja gradske izborne komisije grada Zaječara o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine grada Zaječara, zatim su potvrđeni mandati odbornicima. Gradski parlament broji 50 odbornika od toga 24 mandata je dobila lista Aleksandar Vučić za budućnost Zaječara, lista dr Nenad Ristović pobeda 16, Ivica Dačić SPS-JS 4, Možemo bolje -Dragana Rašić 4, GG dr Dejan Krstić 1, Zaokret -dobri ljudi 1. Za zredsednik Skupštine iz redova naprednjaka izabran je Stefan Zankov, kojem je ovo treći mandat na čelu lokalnog parlamenta, njegov zamenik će u naredne ćetiri godine biti Milorad Vučković dipl. pravnik sa liste Ivica Dačić SPS – JS.

Nakom obimne diskusije izabrani su  gradonačelnik Zaječar i njegogov zamenik, i u narednom mandatu grad će voditi dosadašnji gradonačelnik Boško Ničić, dok je na mesto zamenika gradonačelnika izabran Vladimir Videnović doktor veterinarske medicine, obojica sa liste Aleksandar Vučić za budućnost Zaječara.

Pored gradonačelnika i njegovog zamenika, na ovoj sednici su izabrani i članovi gradskog veća.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts