уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
U Knjaževcu je otvoren 29. po redu Tekijankin prodajni objekat

U Knjaževcu je otvoren 29. po redu Tekijankin prodajni objekat

Porodična kompanija Tekijanka otvorila je u Knjaževcu 29. po redu prodajni objekat u lancu prodavnica koje posluju u šest opština istočne Srbije. Ovom prilikom je uposleno 11 radnika, a u Tekijanki trenutno radi 418 ljudi.

U godini kada obeležava 30 godina postojanja i rada, u uslovima pandemije korona virusa, porodična kompanija Tekijanka otvorila je još jedan objekat, gde je zaposlenje dobilo jedanaestoro knjaževčana.

“ Objekata se prostire na 300 m2 a u ponudi je četiri hiljade artikala“, istakla je Danijela Caranović PR menadžer kompanije Tekijanka.

Tekijanka je i ovoga puta bila darežljiva prema svojim komšijama, naime otvaranje nove prodavnice bio je i povod da menadžment ove firme uruči i tri donacije, jedna je upućena OŠ Vuk Karadžić, dok su druge dve opredeljene za lečenje dve obolele osobe.

Objekata se prostire na 300 m2 a u ponudi je četiri hiljade artikala, knjaževčani su zadovoljni ponudom ali i cenama, kažu da je ova prodavnica dragocena mnogima koji ne mogu ili ne žele da odu na drugi kraj grada kako bi pazarili.

Tekijanka će kalendarsku godinu zaokružiti otvaranjem još najmanje dva maloprodajna objekta, od kojih će jedan svakako biti  u okolini Negotina. Povećanjem broja prodavnica, uvećaće se i broj onih koji će dobiti zaposlenje u ovom porodičnom trgovinskom preduzeću. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts