уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
Akcijom „Jedan paketić puno ljubavi“ mališani ulepšavaju novogodišnje praznike drugoj deci

Akcijom „Jedan paketić puno ljubavi“ mališani ulepšavaju novogodišnje praznike drugoj deci

Pred nama je vreme praznika i darivanja, pa su u tom duhu mališani iz vrtića Zdravac dosta pričali sa svojim vaspitačima o humanosti i važnosti deljenja. Oni su svoje slatkiše i slaniše donirali kao ulaznicu za predstavu Crvenog krsta znajući da tako pomažu u pravljenju paketića za decu korisnika narodne kuhinje.

Akcijom „Jedan paketić puno ljubavi“ kod dece se razvija humanost.

„Deca od svojih kuća donesu nešto svojih slatkiša i slaniša, ko šta i koliko može, i od toga se prave paketići u Crvenom krstu za decu korisnika narodne kuhinje. Ovim aktom kod njih se razvija humanost i oni su veoma srećni što mogu da pomognu. Ne obraćaju pažnju kome će biti upućeno, za njih su svi isti“ rekla je Gordana Mihajlović, vaspitač.

Predstava Braća Mrazovi, koju su za mališane pripremili volonteri Crvenog krsta, narednih dana biće izvedena u ostalim zaječarskim vrtićima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts