петак, 18 октобра, 2024

20 godina sa vama
Održana dvadeset šesta sednica Skupštine opštine Negotin

Održana dvadeset šesta sednica Skupštine opštine Negotin

U Negotinu je održana dvadeset šesta sednica Skupštine opštine Negotin, sa  predloženim  dnevnim redom od13 predloga odluka i rešenja. Sa ciljem pomoći srednjoškolskom i visokoškolskom obrazovanju, kao i pomoći u školovanju studenata i učenika srednjih škola sa prebivalištem na teritoriji opštine Negotin, Skuptina je usvojila odluku o dodeli stipendija učenicima srednjih škola i studentima.

 Odbornici su na 26. zasedanju odluku o usvajanju plana razvoja opštine Negotin za period 2024-2030. godine.

 Skupđtina je usvojila i odluku o pristupanju izradi lokalnog plana upravljanja otpadom na teritoriji opštine Negotin za period 2025–2035. godine. Kako je istakao predsednik SO Negotin mr Milan Uruković problem upravljanja otpadom je nešto što treba ozbiljno shvatiti i zato se uvaja ovaj desetogodišnji plan.

Na dnevnom redu je pored ostalog bilo i rešenje o usvajanju izveštaja o izvršenju budžeta opštine Negotin za period januar-jun 2024. godine, kao i odluka o usvajanju izveštaja o radu, godišnjeg izveštaja o poslovanju i izveštaja o reviziji finansijskih izveštaja JKP „Badnjevo“ Negotin za 2023. godinu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts