четвртак, 27 јуна, 2024

20 godina sa vama
Održana 23. sednica SO Kladovo

Održana 23. sednica SO Kladovo

U Kladovu je održana 23. sednica SO Kladovo,predloženi dnevni red je uz dopunu na početku zasedanja sadržao 9 tačaka. Odbornici su većinom glasova usvojili Odluku o završnom računu budžeta opštine Kladovo za 2023. godinu,  kao i odluku o dopuni odluke o opštinskoj upravi u Kladovu. Pred odbornicima se našao i izveštaj o radu „Zoohigijena i veterina“DOO Kladovoo kojem su govorili direktor tog preduzeća Slaviša Tufajević i zamenik predsednika opštine Bojan Božanović.

Skupština je podržala i rešenje o davanju saglasnosti na odluku nadzornog odbora JP „Komunalac“na cenovnik usluga i radova, koje je usvojio nadzorni odbor.

Predsednik SO Kladovo Radovan Arežina je u svom osvrtu na rad Skupštine u ovoj godini, istakao da je donet niz odluka i rešenja u najboljem interesu građana Kladova.

Odbornici su ovom prilikom usvojili rešenje o imenovanju Gorana Matovića za direktora JP „Komunalac“, kao i rešenje o imenovanju Davida Đurđevića za direktora JP „Jedinstvo“ u Kladovu. Inače 23. sednici je prisustvovalo 20 odbornika.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts