понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
TAКMIČENJE RECITATORA „PESNIČE NARODA MOG“ 11. I 12. APRILA

TAКMIČENJE RECITATORA „PESNIČE NARODA MOG“ 11. I 12. APRILA

Dom kulture „Stevan Mokranjac“, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Dositej Novaković“, 11. i 12. aprila 2024. godine, organizuje opštinsko i okružno takmičenje recitatora pod nazivom „Pesniče naroda mog“.

Opštinsko takmičenje recitatora najavljeno je za 11. april od 18 sati u sali Doma kulture u Negotinu i okupiće 46 učesnika u tri kategorije.

Već tradicionalno najviše prijavljenih takmičara je u mlađem uzrastu (od I – IV razreda osnovne škole) – 22, srednji uzrast (od V – VIII razreda osnovne škole) okupiće 17, dok će se u starijem uzrastu (srednjoškolci, članovi КUD-a, Udruženja, itd.) za titulu najboljeg
recitatora nadmetati sedmoro takmičara.

Okružno takmičenje recitatora biće održano 12. aprila 2024. godine od 10 sati u sali Doma kulture u Negotinu, dok je Republičko takmičenje najavljeno za 18. i 19. maj u Valjevu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts