понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Nastavljaju se radovi na elektro-mreži u Zaječaru

Nastavljaju se radovi na elektro-mreži u Zaječaru

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju dalekovoda sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. 05.04.2024.god. u periodu 11:00 do 14:00 bez električne energije biće korisnici na sledećoj lokaciji: Lubnica potez – Кlizište, Lubnica – potez Кuratur, Lubnica – potez Valera, Pivkov Potok.

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju dalekovoda sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. 05.04.2024.god. u periodu 14:30 do 15:00 bez električne energije biće korisnici na sledećoj lokaciji: Ljubljanska, Dr.Hadžića, Šibenička od br.2 do br.8, Rifata Burdževića, Međumurska.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts