недеља, 28 априла, 2024

20 godina sa vama
Valentina Tina Munćanović – 25 godina uspešne karijere

Valentina Tina Munćanović – 25 godina uspešne karijere

Jubileji su izuzetno važni svima nama, slavimo ih sa ciljem da  se podsetimo svih događaja koji su nas doveli do mesta  gde se danas nalazimo. Obeležavanje tih značajnih datuma je i prilika da sagledamo sve ono što smo postigli i koliko smo naučili i napredovali u tom vremenskom intervalu. 25 godina karijere je itekako važan jubilej koji je nedavno proslavila vokalna solistkinja Valentina Tina Munćanović, popularna pevačica vlaških pesama. Na pitanje kako je izgledao taj njen put na muzičkoj sceni dug 25 godina, Tina ističe da ne može da veruje da su već prošle dve ipo decenije.

Naša muzička scena je jako šarolika, neretko se dešava da muzički ansambli, orkestri često menjaju vokalne soliste, međutim to nije slučaj sa Valentinom Tinom Munćanović, ona je svoju karijeru započela u orkestru Čarobnjaci sa kojim i dadas radi. Kao ističu kolege iz njenog orkestra, zadržati pevačicu u muzičkom sastavu je lako ako ona poseduje prave kvalitete.

Dve ipo decenije plodonosnog rada Valentina je proslavila sa svojim saradnicima, sve pesme koje je do sada snimila ostaće mlađim naraštajima da uz njih uživaju. Kako nam je rekla pred njom su i dalje iste obaveze i ciljevi, a radnim zadacima pristupa sa istim entuzijazmom kao i na početku karijere.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts