субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Nastavlja se redovno održavanje mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika

Nastavlja se redovno održavanje mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. 27.03.2024.god. u periodu 08:00 do 12:00 bez električne energije biće korisnici na sledećoj lokaciji: stambena zgrada Hajduk Veljka br.9

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. 27.03.2024.god. u periodu 09:30 do 14:00 bez električne energije biće korisnici na sledećoj lokaciji: ulica Stanoja Gačića od br.43 do br.101, Adama Bogosavljevića, Metriška, Dubočanska, Tabakovačka, deo Olimpijske, Zeleni vrh.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts