субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Donacija DOO „Tekijanke“ porodici Stanojеvić iz Vratarnice

Donacija DOO „Tekijanke“ porodici Stanojеvić iz Vratarnice

Sredinom januara devetočlana porodica Stanojеvić iz Vratarnice ostala bеz krova nad glavom, kada im je kuća stradala u požaru. Zaječarski Crveni Krst je do sada preduzeo niz mera i akcija kako bi se pomoglo ovoj porodici, poslednja u nizu je donacija DOO Tekijanke, koja se nakon upućenog zahteva
za pomoc od strane Crvenog krsta Zaječar , rado odazvala i donirala 200.000,00 dinara.

Da bi se porodica Stanojević što pre vratila u svoj porodični dom najneophodnije je da se obezbedi gradjevinski materijal i stolarija, troškovi su veliki, a svaka pomoć je dobrodošla.

Da podsetimo, u noći između subote i nedelje 21. januara kuću porodice Stanojеvić zahvatio je požar u kome je izgorelo sve osim jedne sobe. Ova porodica je do sada živela od pomoći koju im pružaju ljudi dobre volje, a za rekonstrukciju njihovog doma je neophodno dosta finansijskih sredstava, pošto je nakon požara od porodične kuće ostala pustoš.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts