субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
OPŠTINA KLADOVO DARIVALA PRVOROĐENU BEBU

OPŠTINA KLADOVO DARIVALA PRVOROĐENU BEBU

Prva beba rođena u kladovskom porodilištu ove godine je dečak Viktor. Majka je na svet donela zdravog mališana 5. januara u 6:50 sati, teškog 3.350 grama i dugog 54 centimetara. Već po tradiciji, predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić i njegov zamenik Bojan Božanović, uz prisustvo pomoćnika Nevenke Boldorac i Slavoljuba Maletića i načelnika Opštinske uprave, Dušana Belića, posetili su majku i bebu u porodilištu ZC „Kladovo“ i tom prilikom uručili zlatnik i prigodan poklon.

„Ovo je deo prelepe priče i tradicije koju opština Kladovo svake godine, posle novogodišnjih praznika sprovodi, i sa velikom radošću. Rodio se jedan Viktor kao znak pobede u neka bolja vremena sa nadom da će novi dani u ovoj godini doneti sve lepo našoj opštini i stanovnicima. Predsednik opštine je došao da uruči poklone sa lepim željama i majci i detetu, da sa zdravljem i sa srećom uđu u novu godinu, a mi da budemo srećni da se ovako lepih događaja, sa što više beba, još više dešava i da se demografska slika naše opštine popravi“, istakla je Nevenka Boldorac, pomoćnik predsednika opštine Kladovo.

U razgovoru sa dr Miroljubom Cvetkovićem, ginekologom, i babicama Dušicom Subašić i Leom Krstić, saznajemo da je 2023. godine rođena 101 beba, 53 dečaka i 48 devojčica.

Izvor: https://kladovo.org.rs/

Related posts