субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Knjaževac: 33. „Dečiji likovni salon Sv. Sava“

Knjaževac: 33. „Dečiji likovni salon Sv. Sava“

Zavičajni muzej Knjaževac raspisuje konkurs za najbolje likovne radove i slavske kolače u okviru predstojećeg tradicionalnog „Dečijeg likovnog salona Sv. Sava“ koji će 27. januara 2024. godine u organizaciji Zavičajnog muzeja Knjaževac, biti održan po trideset i treći put. Odabrane radove treba dostaviti najkasnije do utorka 23.01.2024. godine do 14 časova, Milici Mihajlović, kustosu Zavičajnog muzeja Knjaževac, Karađorđeva 15.

Neophodno je da svi radovi na poleđini sadrže sledeće informacije: ime i prezime deteta, broj godina/odeljenje, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. U slučaju da se radi o grupnom radu neophodno je navesti imena članova grupe i godine, tj. odeljenje, naziv vrtića/škole i kontakt telefon. Radovi bez neophodnih traženih podataka neće biti žirirani.

Kako tradicija nalaže, u okviru 33. „Dečijeg likovnog salona Sv. Sava“ biće raspisan i Konkurs za najlepši slavski kolač. Slavske kolače neophodno je dostaviti do srede 24.01.2024. godine do 14 časova, sa sledećim podacima: ime i prezime deteta, broj godina/odeljenje, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. U slučaju da se radi o grupnom radu neophodno je navesti imena članova grupe i godine, tj. odeljenje, naziv vrtića/škole i kontakt telefon.
Iz Zavičajnog muzeja u Knjaževcu Podsećaju da je i ove godine moguće dostaviti fotografije radova ili skenirane radove elektronskom poštom na adresu muzeja muzejknjazevac@gmail.com u navedenim rokovima sa neophodnim podacima. Osoba za kontakt: Milica Mihajlović, kustos istoričar umetnosti, tel: 731-407; 064/8942-608.


Na konkurs je moguće dostaviti i individualne radove dece i mladih, bez obzira na uzrast i školu koju pohađaju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts