четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
U Negotinu je otvorena prodavnica „Svetofor“

U Negotinu je otvorena prodavnica „Svetofor“

U Negotinu je na prostoru od oko 1100m2 u ulici  9. Brigade br. 29 otvorena prodavnica „Svetofor“, 30. po redu u Srbiji. Ovaj prodajni objekat je deo  istoimenog trgovinskog centra, koji je prepoznatljiv po niskim cenama.

Prema rečima Danijele Cvetković direktorke „Sfetofor“ prodavnice u Negotinu, u ovom gradu do sada nije bilo ovakvih trgovina koje su pristupačne kupcima i prilagođene svačijem budžetu.

„Otvaranje ove prodavnice je jako značajno za Negotin i negotince iz više razloga“, istakao je zamenik predsednika opštine Negotin Bogdan Gugić, kako kaže, ponuda je raznovrsna sa pristupačnim cenama.

Negotinci sa kojima smo razgovarali potvrđuju da su cene niske, a da je ponuda dobra i da u  ovoj prodavnici mogu kupiti uglavnom sve što im je neophodno u domaćinstvu.

Prema rečima nadležnih pored prodavnice u Negotinu, ovog četvrtka su otvorene radnje i u Knjaževcu i Novom sadu, a u planu je da sledeće godine Srbija dobije još 20 prodajnih objekata „Svetofor“.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts