понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Zvanje „Počasni građanin“ Zaječara u 2023. godini biće dodeljeno Prof. dr Milanu Nedeljkoviću

Zvanje „Počasni građanin“ Zaječara u 2023. godini biće dodeljeno Prof. dr Milanu Nedeljkoviću

U Zaječaru je održana 18. sednica Skupštine grada, sazvana po hitnom postupku. Na dnevnom redu sednice bila je samo jedna tačka – Predlog Rešenja o dodeli zvanja „Počasni građanin“ Zaječara u 2023. godini.

Odbornici  su većinom glasova odlučili da zvanje „Počasni građanin“ Zaječara u 2023. godini bude dodeljeno  prof. dr Milanu Nedeljkoviću, na predlog Zdravstvenog centra Zaječar, Odeljenja invazivne kardiologije, za rad i dostignuća od posebnog značaja za Grad Zaječar, u oblasti zdravstva.

Ovo Odluku glasali su i predstavnici dele opozicije dr dejan Krstić i Uglješa Đuričković

Prof. dr Milan Nedeljković, jedan od najzaslužnijih za otvaranje angio sale i Odeljenja invazivne kardiologije u Zaječaru. Svojim ličnim zalaganjem učestvovao je u formiranju i otvaranju angio sale i Odeljenja invanzivne kardiologije u Zaječaru. 27. marta 2014. godine uradio je prvu koronarografiju i na taj način radno i svečano otvorio Odeljenje invanzivne kardiologije u Zdravstvenom centru Zaječar, čime je i u ovom delu Srbije omogućeno zbrinjavanje i lečenje savremenom procedurom bolesnika sa teškim kardiološkim oboljenjima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts