субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Organizovan prijem za najbolje učenike u Negotinu

Organizovan prijem za najbolje učenike u Negotinu

U negotinskoj Gimnaziji u petak je organizovan prijem za najbolje đake u protekloj školskoj godini. Za nagrade koje su ovom prilikom dodeljene u opštinskom budžetu je opredeljeno 700.000 dinara. Predsednik Opštine Negotin  Vladimir Veličković čestitao je najboljim učenicima na postignutim uspesima u školskoj 2022/23 godini.

Nagrađeni su đaci generacija, učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima, kao i učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim smotrama i festivalima

10 učenika generacija nagrađeno je iznosom od po 30.0000 dinara. Prvo mesto na republičkim takmičenijima osvojilo je osam učenika i oni su nagrađeni sa iznosom od 10.000 dinara, četiri učenika su osvila drugo mesto i oni su nagrađeni sa po osam hiljada, dok je  treće mesto  osvojilo13 đaka i oni  su dobili po pet hiljada dinara. Ovom prilikom je nagrađen 21 učenik za osvojeno jedno od prva tri mesta na republičkim smotrama i festivalima iznosima od 2.000 i 1.000 dinara. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts