среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
KLADOVO: TURISTIČКA ORGANIZACIJA DODELILA ZAHVALNICE

KLADOVO: TURISTIČКA ORGANIZACIJA DODELILA ZAHVALNICE

Turistička organizacija opštine Кladovo u petak je u Hotelu „Đerdap“ lokalnim izlagačima i proizvođačima domaćih proizvoda dodelila Zahvalnice za doprinos razvoju turizma opštine Кladovo, promociju kulturnih vrednosti i učešće u organizovanju turističkih manifestacija.

„Više od 50 lokalnih izlagača je deo turističke ponude opštine Кladovo, koji svoje proizvode iz godine u godinu obogaćuju i usavršavaju, a ovo je samo jedan od načina da im pokažemo koliko su važna karika u turističkoj privredi naše opštine“, rekla je Aleksandra Vasiljević, direktor Turističke organizacije opštine Кladovo.

Dodeli Zahvalnica prisustvovao je i Saša Nikolić, predsednik opštine Кladovo, koji se ovom prilikom osvrnuo i na predstojeća ulaganja koja će u budućnosti direktno uticati na razvoj turizma u opštini Кladovo.

-Naš zadatak je da lokalnim turističkim privrednicima stvorimo još bolje uslove za rad i obezbedimo dodatno prostor koji će omogućiti veću prodaju suvenira i proizvoda iz domaće radinosti, istakao je predsednik opštine Кladovo.

Izvor: https://kladovo.org.rs/dogadjaji/6903/turisticka-organizacija-dodelila-zahvalnice/

Related posts