петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
12. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KLADOVO

12. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KLADOVO

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Kladovo, prihvaćeni su brojni predlozi odluka i rešenja. Odbornici su usvojili predlog Odluke o dodeli nagrada i javnih priznanja povodom Dana opštine Kladovo. Predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić, rekao je da je za Dan opštine pripremljen lep program, svečana akademija, otvaranje rekonstruisane tvrđave Fetislam i večernji koncert. Zahvaljujući dobroj dvosmernoj saradnji, u realizaciji muzičkog programa, pomogao je GIZ, naglasio je Nikolić.

Odbornici su usvojili predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o pravima i uslugama iz oblasti socijalne zaštite i predlog Izveštaja o radu Opštinskog štaba za vanredne situacije za 2022. godinu. Prihvaćeni su i predlozi Odluke o prestanku funkcije nekategorisanog puta na delu površine u KO Rtkovo, Odluka o pokretanju postupka otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine neposrednom pogodbom u KO Velesnica i Odluka o prestanku funkcije nekategorisanog puta na delu površine u KO Podvrška.

Usvojeni su predlozi Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora u OŠ „Hajduk Veljko“ u Korbovu, OMŠ „Konstantin Babić“ i Srednjoj školi u Kladovu. Na sednici je prihvaćen predlog Odluke o razrešenju zamenika sekretara Izborne komisije opštine Kladovo.

Izvor: https://kladovo.org.rs/

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts