четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka otvorila novi maloprodajni objekat u Negotinu

Tekijanka otvorila novi maloprodajni objekat u Negotinu

U ulici Miloševski put bb u Negotinu,  Kompanija Tekijanka otvorila je novi maloprodajni objekat,  33. u nizu, na površini od preko 750m2. Na svečanosti koja je upriličena povodom početka rada ovog marketa, predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković naglasio je da Negotin ima perspektivu, istakavši da ozbilje firme poput „Tekijanke“ žele da ulažu u taj grad.

Kako je rekao Željko Bolbotinović, ovo je treći novoizgrađeni objekat u poslednjih godinu ipo dana, pored onih u Boru i Zaječaru, a ujedno je, kako ističe i najlepši prodajni objekat u ovom trenutku.

Ova porodična kompanija u svakom gradu u kojem otvara nove prodajne objekte, obezbeđuje i donacije, bilo da su u pitanju škole, udruženja, kategorije socijalno ugroženih ili zdravstveni centri. Tekijanka je ovoga puta donirala novac za kupovinu EKG aparata za potrebe odeljenja hemodijalize ZC Negotin.

Novoizgrađeni Tekijankin objekatu Negotinu raspolaže sa oko 40 parking mesta i svom pratećom infrastrukturom. U izgradnju i opremanje objekta uloženo je više od 100 miliona dinara, pri čemu je korišćena najsavremenija oprema čime će Tekijanka dati svoj doprinos jačanju konkurentnosti na tržištu opštine Negotin, a sve u cilju jačanja kupovne moći stanovništva i plasmana proizvoda lokalnih proizvođača.
Otvaranjem ovog objekta u Negotinu zaposleno je 15 novih radnika.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts