субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Počelo nasipanje rizle u seoskim mesnim zajednicama

Počelo nasipanje rizle u seoskim mesnim zajednicama

Zaposleni u JKP „3.oktobar“ počeli su nasipanje rizle u seoskim mesnim zajednicama. Do sada je u Zlotu na rejonske puteve nasuto 1200 kubnih metara, a u Brestovcu 500 metara kubnih rizle.

Trenutno smo u Šarbanovcu za koji je opredeljeno hiljadu kubnih metara rizle. Ove godine je ugovorom predviđeno 20 hiljada kubnih metara za nasipanje rejonskih puteva u seoskim mesnim zajednicama i to je u odnosu na prethodne godine najveća količina. Zahvaljujući dobroj saradnji grada Bora sa kompanijom ZiJin, kompanije je donirala rizlu kako bi se pomoglo meštanima u selu“, istakao je Radmilo Guševac, direktor JKP „3.oktobar“.

U Šarbanovcu je rizla nasipana u rejonu Dubrava, a meštani ovog naselja ističu da im uređenje atarskih puteva puno znači.

Stari su već otišli u penziju, ali je mlada generacija počela da radi i svakodnevno koristi ove puteve za odlazak i dolazak sa posla. Mi stariji nemamo gde da odemo odavde, pa je za nas dobro sve što se uradi. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi što uređuje i održava naše rejonske puteve čime nam olakšava  odlazak do grada, ali i do naših imanja“, rekao je Srđan Pantelić iz rejona Dubrava.

Ugovorom je predviđeno da se do 1.maja na rejonske puteve pospe 10 hiljada kubika rizle, dok će nasipanje drugih deset kubika početi u junu mesecu, a planirani radovi na uređenju puteva trajaće tri meseca.

Izvor: bor.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts