петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Opština Boljevac je u školskoj 2022./ 2023. godini dodelila četiri stipendije

Opština Boljevac je u školskoj 2022./ 2023. godini dodelila četiri stipendije

Komisije za stipendiranje učenika, po Konkursu za dodelu stipendija učenicima srednjih škola i visokoškolskih ustanova koji je raspisala opština Boljevac za školsku 2022/2023. godinu, donela je odluku o dodeli četiri stipendije sledećim studentima: Sofiji Glišić iz Boljevca, studentu prve godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Milici Ivanov iz Boljevca, studentu prve godine na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Ognjenu Petroviću iz Osnića, studentu treće godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu i Tamari Lukić iz Podgorca, studentu druge godine na Akademiji vaspitačko-medicinskih strukovnih studija u Ćupriji.Komisija je na osnovu tabele rangiranja sačinila Rang listu kandidata na Konkursu za dodelu stipendija učenicima srednjih škola i visokoškolskih ustanova sa prebivalištem na teritoriji opštine Boljevac za školsku 2022/2023. godinu, a predsednik opštine će na osnovu ovlašćenja koje mu je dato, potpisati ugovore sa budućim stipendistima. 

Izvor: http://www.boljevac.org.rs/odluku-o-dodeli-stipendija-studentima-visokoskolskih-ustanova-sa-prebivalistem-na-teritoriji-opstine-boljevac-za-skolsku-2022-2023-godinu/

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts