субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
MARIA, NAĐA I MARTA PREDSTAVLJAĆE NEGOTIN U PROGRAMU „RITAM EVROPE“

MARIA, NAĐA I MARTA PREDSTAVLJAĆE NEGOTIN U PROGRAMU „RITAM EVROPE“

Opštinu Negotin na muzičkom takmičenju za decu i omladinu „Ritam Evrope“ predstavljaće Maria Paskulović, Nađa Milivojević, učenice Osnovne škole „Branko Radičević“ i Marta Đurković, učenica Negotinske gimnazije, odlučio je na jučerašnjoj audiciji Tim produkcije „Ritam Evrope“. Maria, koju je za ovaj nastup pripremala nastavnica muzičke kulture OŠ “ Branko Radičević“ Ema Milošević-Andelić, zablistala je punim sjajem na sceni negotinskog Doma kulture, a Nađa i Marta svojim plesom, uz mentorstvo nastavnice fizičkog vaspitanja Ane Ranđelović, pokazale su svoj talenat i spremnoct za nastup na ovom velikom televizijskom takmičenju.
„Ja sam očekivao veći odziv ali program „Ritam Evrope“ je festival gde se vrlo usko profilišu oni najbolji i tako je u svim ostalim gradovima u Srbiji i zbog toga mi imamo najbolju decu, decu koja svuda učestvuju i oni tačno znaju kada treba da dođu i na koju audiciju. Pomislio sam da možemo još malo da zagrebemo po površini i dubini Negotina, ali sam se oduševio devojkama. Žargonski rečeno oduvale su me, mi ćemo raditi sa njima i Negotin će imati više nego dostojne predstavnike na ovom festivalu. One su stvarno nešto što ja kao direktor programa želim“, istakao je Igor Кolarević, direktor programa Ritam Evrope.
Maria Paskulović, učenica 7/2 razreda Osnovne škole „Branko Radičević“, odličan je đak, prelepo peva, rođena je za scenu i dostojno će predstavljati naš grad i opštinu na ovom velikom takmičenju.

„„Uživam u svakom žanru, svi nalaze posebno mesto u mom srcu. Svaki dan smo vežbali i svaki dan osećam da sam sve bolja i bolja“, izjavila je Maria Paskulović.

Nastavnica Ema Milošević – Anđelić već godinama vredno i predano radi sa svojim učenicima, a u Marii je odmah prepoznala vanserijski talenat.

„Verovala sam u Mariu još od drugog razreda. Vežbale smo svakodnevno. Negotin zna da mi to radimo na takav način i Maria je jedna od mojih najboljih solistkinja i vrlo sam ponosna na nju i srećna sam što sam je dobila i da formiram jednu uspešnu devojku za koju će tek čuti svet“, poručila je nastavnica Ema Milošević- Anđelić.

Domaćin Programa „Ritam Evrope“ biće grad Zrenjanin, prošlogodišnji pobednik ove manifestacije a Mariu, Nađu i Martu već od maja u Zrenjaninu, čekaju pripreme i rad sa profesorima pevanja, plesa i stranog jezika. Boravak našeg tima u gradu domaćinu takmičenja obezbedila je Opština Negotin.

Izvor: http://www.negotin.rs/

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts