петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Gradonačеlnik Zajеčara Boško Ničić obišao je radovе na urеđеnju prostora spomеnika „Vеšala“

Gradonačеlnik Zajеčara Boško Ničić obišao je radovе na urеđеnju prostora spomеnika „Vеšala“

JKP „Timok održavanje“ u Zaječaru već skoro mesec dana radi na više lokacija u gradu, pored ozelenjavanje pojedinih gradskih ulica, radnici su bili angažovani i na uređenju prostora oko „Vešala“ u park šumi Kraljevica. Taj lokalitet je obišao gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, koji je istakao da je  taj prostor godinama unazad nesavesnim ponašanjem građana rujiniran, te su bili neophodni radovi na sanaciji staza, klupa i sređivanju tog dela Kraljevice.

Ničić je naglasio da se paralelno sa ovim radi i na pošumljavanju, gde je posađeno oko 2500 sadnica crnog Bora, a u planu je da se još toliko mladica zasadi. Za projekat pošumljavanja novac je dobijen od ministarstva zaštite životne sredine.

JKP  „Timok održavanje“ započelo je  još krajem januara radove na krčenju šiblja i niskog rastinja na pojedinim seoskim putevima, kako je gradonačelnik Ničić najavio sa tim će biti nastavljeno i u narednim danima, a on će sa svojim saradnicima, kako je naglasio obići i te radove.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts