среда, 1 маја, 2024

20 godina sa vama
PU „Neven“ u Kladovu opremljen i uređen

PU „Neven“ u Kladovu opremljen i uređen

Predškolska ustanova „Neven“ u Kladovu je, zahvaljujući sredstvima lokalne samouprave, opremila i uredila svoja dva objekta pa će boravak mališanima i vaspitačima predstavljati pravo zadovoljstvo. Objekat su danas posetili Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo i Slavoljub Maletić, pomoćnik predsednika.

-Godinama unazad lokalna samouprava i predsednik Saša Nikolić pomažu vrtić. Urađeno je dosta i vidljive su promene. Jasleni deo je proširen, nov mobilijar u dvorištu postavljen je u oba objekta, montiran je video nadzor, a kuhinja je opremljena neophodnim elementima za pripremu hrane. U oba objekta upisano je ukupno 444 mališana, ističe Jasmina Vlaisavljević, direktorka PU „Neven“.

„Opština u kontinuitetu izdvaja novac iz budžeta za opremanje vrtića. Najsrećniji smo kada činimo za našu decu i ovo je najlepša investicija. Dodate su dve nove prostorije, postavljen je video nadzor, a kuhinja je opremljena po Hasapu. Trudimo se da deca imaju što bolje uslove za boravak a vaspitači za rad, naglasio je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Marijana Paulesković, vaspitač kaže da nova didaktička sredstva, igračke i nameštaj mnogo znače deci i zaposlenima i dodaje da se kod dece formiraju bolja interesovanja, zanimljivije je, a vrtić izgleda veselije i živahnije.

Izvor: https://kladovo.org.rs/

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts