петак, 3 маја, 2024

20 godina sa vama
Humanitarna organizacija „Ljubi bližnjeg svog“ darivala decu u Poletarcu

Humanitarna organizacija „Ljubi bližnjeg svog“ darivala decu u Poletarcu

Deci u Centru za ranu intervenciju kod dece „Poletarac“ u Zaječarupoklon paketiće darovala je Humanitarna organizacija „Ljubi bližnjeg svog“.

Humanitarna organizacija „Ljubi bližnjeg svog“ je odlučila da podrži rad Poletarca i da obraduje decu, što je izazvalo radost i zahvalnost svih u Centru.

Centar za ranu intervenciju kod dece „Poletarac“ okuplja decu ranog i školskog uzrasta, sa kojima rade stručnjaci iz različitih oblasti. Specijalista defektolog i senzorno integracijski pedagog, defektolog oligofrenolog/surdolog, psiholog i psihoterapeut čine tim stručnjaka koji pomažu deci da se optimalno razvijaju, a njihovim porodicama pomažu u prevazilaženju svakodnevnih teškoća sa kojima se susreću.

Humanitarna organizacija „Ljubi bližnjeg svog“ je prepoznala značaj rada ovog centra i donirala paketiće za decu, kako bi doprinela njihovom još boljem razvijanju i kako bi im pružila podršku u prevazilaženju svakodnevnih teškoća.

U Centru „Poletarac“ su zahvalili donatorima na humanosti i podršci, i istakli da nastavljaju sa svojom misijom pružanja podrške i pomoći deci i njihovim porodicama.

Izvor: https://radiomagnum.rs/humanitarna-organizacija-ljubi-bliznjeg-svog-darivala-decu-u-poletarcu/

Related posts