понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Završena je rekonstrukcija trga „Stevana Mokranjca“ u Negotinu

Završena je rekonstrukcija trga „Stevana Mokranjca“ u Negotinu

Opština Negotin je u saradnji sa „Eliksir fondacijom“ tokom ove godine realizovala nekoliko infrastrukturnih projekata, među kojima je i rekonstrukcija trga „Stevana Mokranjca“, vrednost  radova na trgu je 4.498.710,00. Kako je istakao predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković, kompletan posao još nije završen i završetak radova se očekuje u sledećoj godini.

U skladu sa poslovnom vizijom kompanije „Eliksir“ da stvara nasleđe uz održiv razvoj na dobrobit zajednice i svakog pojedinca, pokrenuta je inicijativa „Složno za napredak Negotinske krajine“. Sa lokalnom samoupravom je dogovoreno koji su projekti prioritetni, kako bi mogli biti realizovani u najkraćem roku.

Kako je ovom prilikom rečeno, ono što je predviđeno inicijativom „Složno za napredak Negotinske krajine“ to je u najvećoj meri i urađeno. Najviše novca urošeno je za sanaciju putne infrastrukture kako u gradu, tako i u seoskim MZ, uređeno je nekoliko dečjih igrališta, autobuska stajališta, poslednji u nizu projekata je uređenje trga „Stevan Mokranjac“.

Related posts