недеља, 28 априла, 2024

20 godina sa vama
Trgovina „Aleksandrović“ obezbedila paketiće za mališane u PU „Pčelica“ u Negotinu

Trgovina „Aleksandrović“ obezbedila paketiće za mališane u PU „Pčelica“ u Negotinu

Trgovinska firma „Aleksandrović“ u skladu sa dugogošnjom tradicijom darivanja u oči Nove godine, obezbedila je novogodišnje paketiće za sve mališane koji su upisani u PU „Pčelica“. Podela paketića i novogodišnja žurka za najmlađe negotince organizovana je u gradskom parku u Negotinu.

Kako ističe Marina Aleksandrović ispred firme „Aleksandrović“ , ovo je dugogodišnja praksa koju će nastaviti da neguju i ubuduće, ona naglašava da je to  mali doprinos, znak pažnje i zahvalnosti sugrađanima zbog ukazanog poverenja u protekle tri decenije, koliko ova trgovina postoji. „Aleksandrović“ je društveno odgovorna firma koja vodi računa o društvenoj zajednici u kojoj posluje, a kako je ovom pilikom rečeno, tako će biti i ubuduće.

28. decembra negotinskim parkom orila se dečja graja i radost, svi polaznici vrtića „Pčelica“ dobili su slatke darove, a prazničnu atmosveru  upotpunili su kostimirani animatori u popularne likove iz crtaća i neizostavni deda mraz, sa kojima su deca mogla i da se fotografišu.

Related posts