петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
APEL JAVNOG PREDUZEĆA „PUTEVI SRBIJE“

APEL JAVNOG PREDUZEĆA „PUTEVI SRBIJE“

JP „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema informaciji Republičkog hidrometeorološkog zavoda, večeras i u toku noći, 13/14.12.2022. godine, na području jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije očekuju nove snežne padavine slabog do umerenog intenziteta uz stvaranje/povećanje visine snežnog pokrivača – za oko 5 cm u nižim predelima i oko 10 cm u višim predelima.

Takođe, sutra ujutru, 14.12.2022. godine, lokalno po kotlinama na jugu Srbije očekuje se kiša koja će se lediti na tlu.

Prema upozorenju hidrometeorološkog zavoda, sutra uveče, 14.12.2022. godine, kao i tokom noći ka četvrtku, 14/15.12.2022. godine, na području istočne Srbije (Timočka i Negotinska Кrajina, Homoljske i okolne planine) očekuju se mešovite padavine – ledena kiša i sneg, uz stvaranje visine snežnog pokrivača – od 5 cm u nižim predelima do 15 cm u višim predelima istočne Srbije, lokalno i više.

Ekipe putara su na terenu i spremne su da reaguju po potrebi.

Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts