петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Crni petak od 21. do 27. novembra u Tehnomediji

Crni petak od 21. do 27. novembra u Tehnomediji

Konačno je stigao dugo čekani Crni petak, najpoznatiji praznik kupovine. Ponude sa velikim popustima su tu i zato krenite u akciju. Vatromet ponude na sve strane u Tehnomedia prodavnicama.

Crni petak od 21. do 27. novembra

Crni petak je kod nas stigao ranije i trajaće duže kako biste imali dovoljno vremena za kupovinu. U periodu od 21. do 27. novembra u našim radnjama i online prodavnici omogućili smo vam savršen šoping. Kupovina na popustu traje 6 dana kako biste imali dovoljno vremena za kupovinu.

Više od 250  uređaja iz našeg asortimana je tokom ovog praznika dobre kupovine na popustu od 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%. Ovogodišnji Crni petak je doneo najbolje i najveće popuste ikada.

Vreme je slava, bliže se novogodišnji i božićni praznici, a tu su i rođendani i zato obezbedite poklone po super cenama – sada. Obradujte sebe i one koje volite uređajem ili aparatom koji ćete kod nas kupiti po šok ceni.

Šta je sve na popustu?

Kucnuo je taj čas i ovo je pravi trenutak da sve što niste mogli kupite sada na sniženju. Zgrabite odmah ono što ste oduvek merkali ali niste imali dovoljno para da kupite, jer cena je pala. Pronađite vrhunske uređaje i aparate po neverovatno niskim cenama.

UREĐAJE I APARATE NA POPUSTU MOŽETE VIDETI OVDE

10 predloga za kupovinu

  • 1. Fen za kosu Vox može biti vaš po neverovatno niskoj ceni. Vaša kosa biće u svakom trenutku stilizovana. Ovaj aparat odlikuje visoka preciznost i moderan dizajn sa preklopnom drškom. Možete ga poneti sa sobom kada idete na neki odmor, letovanje ili zimovanje, jer je veoma praktičan i ne zauzima puno prostora. Ima zaštitu od pregrevanja, 2 brzine, 2 temperature, snagu od 1 000W. Cena: 999 dinara.
  • 2. Ako ste razmišljali o kupovini frižidera, sada je pravi trenutak. Iz naše bogate ponude izdvajamo ovaj Bosch model. Ima Low Frost tehnologiju hlađenja. U frižideru nema stvaranja leda, dok ga je u zamrzivaču upola manje. Low Frost je neka sredina između samootapajućih i no frost frižidera.Štedljiv je i ima oznaku za energetski razreda A++. Kapacitet frižidera je 214 l, a zamrzivača 94 l. Cena: 49 990 dinara.
  • 3. Koferi nikada nisu višak i ne zna se kada će zatrebati. Sada je pravi trenutak da ih kupite, jer su na sniženju. Ovaj model Enova set kofera Leon je u 3 veličine. Najveći je 76 x 46 x 27 cm, srednji 66 x 41 x 24 cm i najmanji model 55 x 39 x 20 cm. Veoma su kvalitetni i izdržljivi od poliestera. Lepog su i privlačnog dizajna sa 2 prednja džepa i mogućnošću proširenja. Deo kod točkića je ojačan, dok je ručka prilagodljiva i može se izvući u visini koja vam je potrebna. Cena: 8 999 dinara.
  • 4. Želite da kupite dobar laptop, a da vas ne košta mnogo? Imamo odličnu ponudu i zato iskoristite Crni petak i kupite Acer Aspire 3 po neverovatno niskoj ceni. Dvojezgarni AMD Athlon pomaže da radi pouzdano i glatko, a sa lakoćom obradiće sve vaše zadatke. 4GB operativne memorije, a to je značajno za multitasking i napajanje zahtevnih programa kao što su softver za igrice ili uređivanje video zapisa. Bolje performanse i veće uživanje pruža vam više RAM-a. Brzi disk je kapaciteta 128 GB tako da ne morate da brinete o smeštaju vaše kolekcije slika, pesama, filmova… Ekran je dijagonale 15,6 inča. U svakom trenutku možete da se povežete sa prijateljima i porodicom sa FHD rezolucijom sa integrisanom WEB kamerom i uživati u filmovima, muzici, fotografijama…Ima sjajne karakteristike, pouzdan je, vrhunskog dizajna i sada može biti vaš po mrak ceni. Cena: 26 999 dinara.
  • 5. Pravi je trenutak da kupite novu mašinu za pranje veša. Iz naše ponude niskih cena izdvajamo Whirlpool model FFB 8258 WV EE. Dobićete produženu svežinu oprane odeće i do 6 sati. Sve što želite možete smestiti u bubanj kapaciteta 8 kg koji je dovoljno prostran. Pranje tvrdokornih mrlja je efikasno sa podesivim intenzitetom pranja u 3 nivoa. Ima štedljiv inverter motor. Snaga centrifuge je Do 1400 obr/min je podesiva snaga centrifuge. Cena: 33 899 dinara.
  • 6. Obezbedili smo i odličnu ponudu telefona na popustu. Po mrak ceni možete kupiti ovaj smart Wiko model. Sa multitouch ekranom od 5″, memorijom od 16 GB za čuvanje videa i slika, Android 11 operativnim sistemom, odličnim performansama u radu koje pruža octa core procesor i celodnevnom baterijom od 2020 mAh pružiće sve što vam treba. Cena: 5 999 dinara.
  • 7. Da li je moguće da još uvek nemate pametni sat? Sada ga nabavite po top ceni. MeanIT M15 je dobar izbor. Dobijate u jednom uređaju više njih. I pametni sat, fitness, brojač koraka i potrošenih kalorija, praćenje aktivnosti (sporta i spavanja), merenje otkucaja srca. Moguća je sinhronizacija s smartphone uređajem, aplikacija “hryfine”. A kada vam dosadi narukvica u crnoj boji možete je zameniti sa crvenom koja se nalazi u pakovanju. Cena: 999 dinara.
  • 8. Svaki dom jednostavno mora da ima televizor, a sada možete kupiti odličan model po najnižoj ceni ikada – Stella. Ima ravan TFT ekran sa aktivnom matricom. Ekran je 32 inča (81 cm) sa HD rezolucijom od 1366 x 768 px. Pozadinsko osvetljenje Direct LED je sa osvetljenošću od 200 cd/m². Cena: 9 999 dinara.
  • 9. Sada na akciji možete kupiti i staklokeramičku ugradnu ploču Beko na super popustu. Uvek nešto krčkamo, kuvamo ili dinstamo, a sa ovim uređajem bićete sigurni i bezbedni. Električna ploča kontroliše posebno svaku grejnu zonu sa 9 nivoa kuvanja na 4 grejna mesta. Vaši mališani biće bezbedni jer ova ploča ima funkciju zaključavanja. Tu je i zaštita od prelivanja, automatski stop sistem, pojačivač. Rukovanje je jednostavno zahvaljujući kontroli na dodir (artouch) i LED displeju. Cena: 24 999 dinara.
  • 10. Iz bogate ponude izdvajamo još jedan proizvod po mrak ceni. Preciznu i pouzdanu Xiaomi pametnu elektronsku vagu za merenje telesne težine. Meri do 150 kg. Zanimljiva novina je i test ravnoteže, samo stanite na jednu nogu i naučite stepen svoje stabilnosti. Sama vaga nudi memoriju za 16 pojedinačnih profila. Nakon kreiranja profila i naknadnog vaganja, automatski vas identifikuje i izmerene vrednosti se čuvaju u vašem profilu. Isključuje se sama. Ima LED displej, a možete je povezati putem bluetooth-a. Sa MiFit aplikacijom preko telefona možete pratiti sve svoje podatke. Ovo je i odličan poklon povodom predstojećih praznika. Cena: 999 dinara.

Plaćanje na rate

I još nešto. Plaćanje možete obaviti i na rate. U periodu od 21. do 30. novembra preko Euro banke direktno po keš i akcijskoj ceni, kupite željene uređaje i aparate sa popustom na 36 rata. Imate i mogućnost da i preko Addiko banke u periodu od 23. do 29. novembra obavite kupovinu proizvoda koji su na popustu u vrednosti od 10 000 do 90 000 dinara na odloženo od 6 do 24 rate. I Raiffeisen banka omogućava plaćanje do 24 rate po keš ceni od 24. do 29. novembra.

Iskoristite ovaj šoping praznik i hit popuste po top cenama. Fantastične akcije, pogodnosti i popusti očekuju vas u Tehnomedia prodavnicama. Možete nas pronaći na 63 lokacije u 37 gradova u našoj zemlji, ili poručite putem našeg Web shopa, ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999. Ako ne volite gužvu, online kupovina vam pruža sjajnu mogućnost da sve obavite lako i bezbedno iz udobnosti svog doma.

Kupite i ono što ste planirali i ono što niste. Ovakva prilika se ne propušta i zato je iskoristite do poslednjeg dinara. Vidimo se!!!

Izvor: https://tehnomedia.blog/poceo-je-crni-petak/

Related posts