субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Izdvojena dodatna sredstva za sufinansiranje svih zahteva za zamenu stolarije

Izdvojena dodatna sredstva za sufinansiranje svih zahteva za zamenu stolarije

Opština Negotin će podržati sve  prijave koje su pristigle  na konkursu za sufinansiranje mera energetske efikasnosti, najpre je 99 prijava prihvaćeno, a odlukom opštinskog veća o izmeni pravilnika o sufinansiranju mera energetske efikasnosti biće podržano još 34. U te svrhe će biti opredeljeno blizu 24 miliona dinara.

Opštinsko veće u Negotinu donelo je na poslednjoj sednici odluku o izmeni pravilnika o sufinansiranju mera energetske efikasnosti, što će omogućiti da budu podržani projekti svih građana koji su aplicirali. Opština je izdvojila nešto više šest miliona dinara u te svrhe.

Opština Negotin je jedna od retkih lokalnih samouprava koje će podržati sve validne prijave građana za sufinansiranje mera energetske efikasnosti, u te svrhe će ukupno biti utrošeno blizu 24 miliona dinara.

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković apelovao je ovom prilikom na građane da budu agilniji kada su konkursi i javni pozivi u pitanju, podsećajući javnost da sve potrebne informacije mogu naći na opštinskom sajtu, ali i u samoj opštinskoj upravi.

Related posts