четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Najtraženiji naslovi u našim knjižarama

Najtraženiji naslovi u našim knjižarama

Nakon sezone godišnjih odmora knjižare i izdavači već su sačinili neki rezime najčitanijih naslova ove godine. U zaječarskoj knjižari Kaligraf kažu da su najtraženiji knjige one koje su negde na samom vrhu top lista.  

„Ljudi vole da čitaju knjige i to je najbolji beg od svakodnevnih obaveza i problema, čitaoci na taj način, iz tog mikro sveta koji su za sebe kreirali crpe energiju“, ističe Irena Jović Stanojević iz zaječarske knjižare „Kaligraf“. Ona dodaje da se puno čita ali da je knjiga danas postala konzumna roba.

„Izdavači verno prate potrebe čitalačke publike i vode računa o tome šta je ukus tih novih generacija novih naraštaja, koje imaju potpuno drugačiju percepciju knjiga i koji od knjiga očekuju nešto potpuno drugačije u odnosu na neke starije generacije“, zaključuje  Irena Jović Stanojević.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts