среда, 1 маја, 2024

20 godina sa vama
Nagrade za najbolje osnovce i srednjoškolce u Kladovu

Nagrade za najbolje osnovce i srednjoškolce u Kladovu

Predstavnici Opštine Kladovo će na osnovu Odluke o dodeli nagrada učenicima osnovnih škola na teritoriji Opštine Kladovo i učenicima „Srednje škole“ Kladovo, na svečanosti koja će biti organizovana u vili Ruža  1. jula u 11 časova,  dodeliti nagrade najboljim učenicima opštine.
Za učenika generacije „Srednje škole“ Kladovo predviđen je iznos od 50.000,00 dinara, dok će
učenici generacije osnovnih škola dobiti po  25.000,00. Za nosioce „Vukove diplome“ „Srednje škole“ Kladovo predviđemn je iznos od 35.000,00 dinara, dok je za nosioce „Vukove diplome“ u osnovnim školama na teritoriji opštine Kladovo taj iznos

20.000,00 dinara. Odlukom je predviđeno da  učenici koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto republičkim takmičenjima dobiju po 10.000,00 dinara.
Nagrade će dobiti učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz  Kladova, OŠ „Svetozar Radić“ iz Tekije, OŠ „Ljubica Jovanović Radosavljević“ iz Podvrške, OMŠ „Konstantin Babić“ iz Kladova i Srednje škole Kladovo.Novčane nagrade će dobiti ukupno 43 đaka od kojih je pet učenika generacije, 21 sa „Vukovom diplomom“ i 17 učenika koji su na republičkim takmičenjima osvojili neka od prva tri mesta. Poklon opštine dobiće i oko 40 učenika koji su se plasirali za republičko takmičennje. Dvadeset prigodnih poklon-paketa biće uručeno nastavnicima i mentorima učenika plasiranim na republičkim takmičenjima. Na svečanosti će nastupiti i Etno grupa „Grivna“ koju čine učenici OMŠ „Konstantin Babić“ iz Kladova.

Izvor: https://kladovo.org.rs/resources/ostala_dokumenta/2022/izbori/Odluka_o_dodeli_nagrada_ucenicima.pdf

Related posts