субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ iz Zaječara postigli odlične rezultate

Učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ iz Zaječara postigli odlične rezultate

Na 5. internacionalnom festivalu „Viva harmonika“  koje je održano 11.aprila 2022.godine u Aleksinacu, učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ iz Zaječara postigli su odlične rezultate. Vasilije Stanković učenik I razreda u pretkategoriji osvojio je prvu nagradu, odnosno 94,66. Prvu nagradu i 93,66 poena osvojila  je i Milica Radulović, učenica II razreda u I kategoriji
Lazar Jovanović, učenik III razred u II kategoriji osvijio je  94,66 bodova što mu je obezbedilo takođe prvu nagradu. Svi nagrađeni učenici su u klasi nastavnika harmonike Đorđević Dušana. I OMŠ „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru podsećaju da je trenutno u toku prijava za upis novih đaka u pripremni i prvi razred u muzičku školu u Zaječaru. Zainteresovani roditelji svoje mališane mogu prijaviti  do 1. juna, nakon čega će 4.juna 2022.godine biti organizovan prijemni ispit.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts