среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Sportska oprema za fudbalske klubove u Zaječaru

Sportska oprema za fudbalske klubove u Zaječaru

Sredstvima iz budžeta grada Zaječara i GFS Zaječara kupljena je sportska oprema za klubove koji se takmiče u nižem rangu sa teritorije grada Zaječara. Tim povodom je velikoj sali Skupšine grada Zaječara održana pres konferencija.

Tokom prošle godine fudbalski klubovi na teritoriji grada Zaječara dobili su kompletnu garnituru dresova i fudbalske lopte, a tokom naredne nedelje biće im uručena  sportska oprema na osnovu iskazanih  potreba. Gradonačelnik Boško Ničić je izjavio da je kupljena oprema za klubove sa teritorije grada, kao i za sudije i za klub malog fudbala. „Pomoći ćemo klubovima i finansijski, odnosno da im platimo troškove za službena lica i sve drugo što im je potrebno kako bi se nesmetano takmičili“, istakao je Ničić.

Milorad Vučković, predsednik FS Grada Zaječara istakao je da je FS konačno „stao na noge“ uz podržku lokalne samouprave, te da će  klubovima biti kupljena sportska oprema i da se radi na tome da se klubovima pomogne i finansijski.

„Fudbal će u narednom periodu biti prioritet“, naglasio je gradonačelnik Zaječara, on je najavio da će neki fudbalski klubovi do jeseni dobiti svlačionice kontejnerskog tipa.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts