уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Počele su prijava za upis učenika u pripremni i prvi razred u Osnovnu muzičku školu„Stevan Mokranjac“ u Zaječaru

Počele su prijava za upis učenika u pripremni i prvi razred u Osnovnu muzičku školu„Stevan Mokranjac“ u Zaječaru

Počele su prijave za upis učenika u pripremni i  prvi razred  u Osnovnu muzičku školu„Stevan Mokranjac“  u Zaječaru za školsku 2022/2023. godinu. Zainteresovani se mogu do 1. juna 2022.godine popunjavanjem elektronske prijave koja je na sajtu škole, zatim  popunjavanjem formulara koji je na sajtu škole  ili pozivom na brojeve telefona 019/440-791 ili 065/2033484
Nakon prijavljivanja učenika, 4.juna 2022. godine od 9.00 sati biće organizovan prijemni ispit, a kanditati će o terminu održavanja polaganja biti blagovremeno obavešteni. Rang lista će biti objavljena 7.juna 2022.godine. Iz zaječarske muzičke škole poručuju da su mesta ograničena, te da roditelji prijave svoju decu na vreme. Osnovna muzička škola „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru od instrumenata ima: klavir, violinu, klarinet, harmoniku i gitaru. Pripremni razred mogu da upišu deca koja imaju 7 ili 8 godina, dok prvi razred mogu da upišu deca od 9 godina i mlađi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts