петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Zakazana peta sednica SO Negotin

Zakazana peta sednica SO Negotin

Predsednik Skupštine opštine Negotin, mr Milan Uruković, zakazao je za petak 11. februara 2021. godine petu sednicu opštinskog parlamenta. Predloženi dnevni red sadrži osam tačaka.
Odbornici će razmatrati predlog odluke o finansijskoj podršci za unapređenje energetske efikasnosti stambenih zgrada, stanova i porodičnih kuća na teritoriji opštine Negotin, kao i odluku o dopuni odluke o prečišćavanju i distribuciji vode i prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda.Na dnevnom redu je i predlog odluke o gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji opštine Negotin, kao i odluka o usvajanju lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u opštini Negotin za period 2022-2024. godine.
Skupština će razmatrati i rešenje o izmeni i dopuni rešenja o imenovanju stručnog tima za davanje koncesije za linijski prevoz putnika u prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Negotin, kao i rešenje o izmeni rešenja o imenovanju članova upravnog i nadzornog odbora narodne biblioteke
“Dositej Novaković“ Negotin. Sedma tačka dnevnog reda je rešenje o dopuni rešenja o određivanju doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove na teritoriji opštine Negotin. Odbornici će odlučivati i o rešenju o izmeni i dopuni rešenja o obrazovanju štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin.

Izvor: http://negotin.rs/resources/so_negotin/sazivi_so_2022/petasaziv2022.pdf

Related posts