ponedeljak, 23 maja, 2022

20 godina sa vama
Obrazovano Savetodavno telo mladih opštine Knjaževac

Obrazovano Savetodavno telo mladih opštine Knjaževac

Gradsko veće u Knjaževcu  donelo je odluku o obrazovanju savetodavnog tela mladih opštine Knjaževac. To telo će davati predloge i sugestije na sva dokumenta i politike koje lokalna samouprava bude sprovodila u budućnosti a tiču se mladih. Iz opštinske uprave poručuju da  aa ovakav način jasno pokazuju da brinu kakva će biti budućnost ovog grada i da im je važno šta mladi ljudi misle o potezima odlukama i svim onim čime se bavi lokalna samouprava. Kako naglašavaju do kraja naredne nedelje biće završen nacrt lokalnog akcionog plana za mlade za narednih pet godina koji će razmatrati i novo savetodavno telo.

U najavi je i izrada veb sajta „Zona mladih Knjaževca“ gde će mladi knjaževčani moći da daju svoju predloge i sugestije, a takođe će putem tog sajta biti informisani o podsticajima i stipendijma, konkursima za posao na teritoriji opštine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts