четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka otvorila novi prodajni objekat u Zaječaru

Tekijanka otvorila novi prodajni objekat u Zaječaru

Petnaestoro zaječaraca dobilo je posao u novootvorenom Tekijankinom marketu u Zaječaru. Ovaj prodajni objekat je četvrti u Zaječaru i nalazi se u naselju Kotlujevac pored OŠ Hajduk Veljko, inače je  31. prodavnica u lancu trgovina ove poraodične kompanije.
Tekijanka posluje u celoj istočnoj Srbiji, u svim gradovima i naseljima gde se nalaze njeni trgovinski objekti, ova kompanija brine i o svojim komšijama. Pored mnogobrojnih donacija i akcija tokom godine, Tekijanka tradicionalno prilikom otvaranja novih objekata radost deli sa susedima, ovoga puta navčanim sredstvima u iznosu od 99.000 dinara  obradovala je đake u OŠ Hajduk Veljko, i sa 35.000 članove gimnastičkog kluba Zaječar.

Živojin Bolbotinović vlasnik  i žila kucavica kompanije Tekijanka, ističe da su planovi za širenje lanca prodavnica u Zaječaru veliki, a da se u budućnosti očekuje i opremanje i otvaranje centralnog magacina.

Tekijanka u sledećoj godini planira širenje posla prema jugu zemlje, konkretno otvaranje prodavnica u Nišu ali i prema Paraćinu, jer kako je istakao Živojin Bolbotinović to su dugoročni planovi na čijoj se realizaciji ozbiljno radi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts