субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
OPŠTINA КLADOVO DONIRALA NOVI SANITET ZC „КLADOVO“

OPŠTINA КLADOVO DONIRALA NOVI SANITET ZC „КLADOVO“

Opština Кladovo donirala je Zdravstvenom centru konforno sanitetsko vozilo marke „Fiat doblo“ za transport pacijenata. Reč je o donaciji vrednoj 4 miliona dinara, a novo vozilo doprineće kvalitnijem pružanju zdravstvenih usluga i bržem prevozu pacijenata koji budu upućeni u udaljene zdravstvene ustanove u Srbiji navodi direktor, dr Dejan Čučulanović.

Novo sanitetsko vozilo opremljeno je u skladu sa važećim standardima u oblasti medicinskog transporta i značajna je donacija kada je reč o pružanju zdrastvenih usluga žiteljima naše opštine. To olakšava i angažovanje zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Lokalna samouprava prepoznala je značaj sigurnijeg prevoza pacijenata i to je bio razlog da se iz budžeta opredele sredstva za kupovinu savremeno opremljenog saniteta, rekao je Saša Nikolić, predsednik opštine Кladovo.

Izvor: https://www.kladovo.org.rs/

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts