субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Sjajna akcija DDK u Elixiru u Prahovu

Sjajna akcija DDK u Elixiru u Prahovu

Crveni krst Negotin je u saradnji sa niškim Zavodom za transfuziju krvi 04.11.2021. godine u Elixiru d.o.o. Prahovo realizovao još jednu sjajnu akciju dobrovoljnog davanja krvi . Akciji se odazvalo čak 65 heroja, radnika Elixira, a prikupljeno je 60 jedinica krvi. Među njima je 5 žena dalo krv i čak 15 njih je po prvi put dalo krv. Izuzetno lepa akcija za naš mali Negotin,a domaćini predivni. Veliku zahvalnost dugujemo  svima koji su se odazvali našoj akciji i doprineli da se njihovom krvlju spasi bar 60 života, Maji Radulović i ostalim sjajnim domaćinima predstavnicima Elixira koji su nam omogućili realizaciju akcije u njihovim prostorijama i pružili fantastične uslove za rad ekipe, kao i Mileti Markoviću sekretaru naše podružnice u Elixiru koji se potrudio da  42 puta da krv i animira mnogobrojne svoje kolege i koleginice da se odazovu našoj akciji.

                S razlogom možemo reći da su akcije u Elixiru u Prahovu nauspešnije po broju prikupljenih jedinica krvi. Crveni krst Negotin će ispuniti svoj plan u dobrovoljnom davalaštvu krvi, ali naravno uvek se trudimo da ih bude što više jer su potrebe za krvlju svakim danom sve veće.

                Još jednom hvala svima koji su doprineli ovako uspešnoj akciji, a sve ostale humaniste pozivamo na našu sledeću akciju koja će se održati u sredu 24.11.2021. godine u prostorijama Umetničke škole ’’Stevan Mokranjac’’ u Negotinu.

                Dobro došli i ne zaboravite da Vaše krvi deo nekome znači život ceo!

CK Negotin

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts