среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Podeljena sportska oprema u vrednosti od 400.000 dinara za 11 fudbalskih klubova iz opštine Negotin

Podeljena sportska oprema u vrednosti od 400.000 dinara za 11 fudbalskih klubova iz opštine Negotin

U opštinskoj upravi u Negotinu podeljena je sportska oprema lokalnim klubovima koji se takmiče u opštinskoj i okružnoj ligi. Oprema sadrži komplet dresova za potrebe 11 klubova u vrednosti od 400 hiljada dinara.

Lokalna samoupra preko opštinskog sportskog saveza svake godine određena finansijska sredstva usmerava ka sporskim klubovima koji se takmiče u opštinskoj i okružnoj ligi. „Neophodno je podržimo naše klubove kako bi mogli da funkcionišu, jer pored finansijskih problema imaju i manjak igrača“,rekao je predsednik opštine Vladimir Veličković.

Sport u lokalnoj sredini ne može da opštane bez značajne pomoći i loklne samouprave ali i dobrotvora zaljubljenika u sport, zato je ova donacija više nego dobrodošla saglasni su predstavnici klubova iz negotinske opštine. Ono što je važno istaći, jeste da je postignut i dogovor da će klubovi sarađivati ubuduće i da će se raditi i na opremanju još nekih sportskih terena.

Ovom prilikom je podeljena sportska oprema u vrednosti od 400 hiljada dinara za 11 fudbalskih klubova iz opštine Negotin.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts