петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Ivica Dačić u Negotinu : „Očekujemo ubedljivu pobedu koalicije SNS-SPS“

Ivica Dačić u Negotinu : „Očekujemo ubedljivu pobedu koalicije SNS-SPS“

Rukovodstvo Socijalističke partije Srbije na čelu sa predsednikom Ivicom Dačićem posetilo je opštinu Negotin i pružilo podršku kandidatima za odbornike na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu – Ivica Dačić“ na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 17.oktobar 2021. godine. Ivicu Dačića i rukovodstvo SPS dočekali su Milan Uruković, predsednik OO SPS Negotin  i   Vladimir Veličković, aktuelni predsednik opštine i nosilac izborne liste.
Predsednik socijalista rekao je da je Negotin sredina u kojoj koalicija SNS-SPS ima veliku podršku građana i da očekuje ubedljivu pobedu na izborima.

Milan Uruković, predsednik negotinskih socijalista i aktuelni predsednik Skupštine opštine Negotin podsetio je da su socijalisti dok su bili na vlasti 2010. godine i 2012. kada su vršili osnovne funkcije vlasti u opštini Negotin započeli brojne investicije. Vladimir Veličković aktuelni predsednik opštine Negotin i prvi na listi pomenute koalicije, kazao je da ono što je započeto treba nastaviti, a da je za to potrebno zajedništvo i podrška. Socijalistička partija Srbije ostaje dosledna poštujući tri principa, a to su očuvanje teritorijalnog integriteta Republike Srbije, pravo i položaj Srba u regionu i bolji životni standard naših građana  uz istovremeno poštovanje prava nacionalnih manjina koje žive u  Srbiji.“

Related posts