петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
ODRŽANA 114. SEDNICA OPŠTINSКOG VEĆA

ODRŽANA 114. SEDNICA OPŠTINSКOG VEĆA

Na danas održanoj 114. sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, članovi veća razmatrali su šest rešenja, zaključaka i odluka.

Većnici su usvojili Program Javnog komunalnog preduzeća“ Badnjevo“ korišćenja i raspoređivanja sredstava subvencija za 2021. godinu. Nakon razmatranja, usvojena je izmena i dopuna Pravilnika o finansiranju programa kojim se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta na teritoriji opštine Negotin.

Foto: www.negotin.rs

Na današnjoj sednici veća usvojena je Odluka o raspisivanju javnog oglasa za određivanje doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove koja predviđa da ovaj posao obavlja tri umesto četiri mrtvozornika kako je do sada bio slučaj, i Rešenje o utvrđivanju iznosa naknade za rad mrtvozornika, u mesečnom iznosu od 25.000 dinara, odnosno 30.000 dinara za koordinatora mrtvozornika na ime efikasnijeg funkcionisanja.

Članovi veća usvojili su Zaključak o izdvajanju sredstava iz budžeta Opštine Negotin, u iznosu od 19.040 dinara, Miji Stanković , učenici Negotinske gimnazije, za učešće na Letnjem seminaru u Istraživačkoj stanici Petnica.

Izvor: http://negotin.rs/vest-odrzana-114.-sednica-opstinskog-veca-5404.htm

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts