petak, 2 decembra, 2022

20 godina sa vama

Antigona na Viminacijumu u 20.00h

Nakon uspešnog izvođenja na Romulijani kod Zaječara ,predstava „Antigona“ Sofokla u režiji Nenanda Todorovića učestvovaće večerasna prestižnom letnjem  pozorišnom festivalu  „Viminacijum fest“  koji se održava u Viminacijum parku kod Kostolca. Predstava je rađena u koprodukciji Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara i Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Gračanici.

U predstavi učestvuju glumci  zaječarskog i prištinskog  pozorišta, spoljni saradnici i muzički bend. Igraju:  Ivana Bartunjek , Igor Damnjanović, Jelena Orlović, Miloš Đuričić, Branko Babović, Nebojša Đorđević, Strahinja Bičanin, Nikola Đorđević, Vujadin Milošević I Miloš Tanasković.

Scenograf je Goran Stojčetović,  kompozitor Bratislav Radovanović, kostimografkinja Bojana Кostadinović,  tehničko rešenje , izrada i montaža scenografije kao i izrada kostima tehnička ekipa zaječarskog pozorišta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts