четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Predstavnici Stranke slobode i pravde posetili Negotin

Predstavnici Stranke slobode i pravde posetili Negotin

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, potpredsednica te političke partije Marinika Tepić kao i zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, nakon posete gradu Boru, boravili su i u Negotinu gde su razgovarali sa članovima i simpatizerima te političke stranke.

  „Kao neko ko poseduje svoj mali biznis u Negotinu ja se osećam  građaninom ovog grada. Negotin ima šansu da se razvija na polju poljoprivrede i proizvodnje zdrave hrane, a blizina luke  odakle sve to može da se transportuje predstavlja prednost ove opštine u odnosu na ostale“, rekao je Đilas. On je takođe rekao da se danas u našoj zemlji živi jednim životom na koji smo svi manje-više navikli ali da to ipak nije dobar život, takođe je naglasio da se Srbija polako ali sigurno prazni i da nas je iz godine u godinu sve manje.

„Ovaj vaš kraj vapi za razvojem i novim investicijama u to smo se uverili vozeći se od Bora do Negotina, ovaj kraj ima veliki potencijal ali mora biti iskorišćen na pravi način“, rekla je Marinika Tepić potpredsednica Stranke slobode i pravde.

„Naša borba tek predstoji da promenimo nešto na bolje u našoj zemlji, a naša najveća snaga na tom putu su ljudi“, zaključila je Tepić ovom prilikom.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts