среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Asfaltiran put Štubik – Malajnica u dužini od 3km

Asfaltiran put Štubik – Malajnica u dužini od 3km

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković obišao je radove na asfaltiranju lokalnog puta Štubik – Malajnica koji je od početka nedelje bio zatvoren za saobraćaj zbog aktuelnih radova. Deonica koja je ovim radovima bila obuhvaćena duga je tri kilometara.

Sezona radavo na sanaciji putne infrastrukture u opštini Negotin je u punom jeku. Ekipe putara bile su angažovane proteklih dana u nekoliko seoskih mesnih zajednica u Kovilovu, Braćevcu i Urovici gde su asfalitirane glavne saobraćajnice u tim MZ. Kraj ove radne nedelje označili su radovi na asfaltiranju deonice od 3km lokalnog puta Štubik – Malajnica i platoa ispred seoske crkve u Malajnici od 450 m2, zašta je iz lokalnog budžeta izvojeno 18 miliona dinara.

Radovi će kako je najavio predsednik Veličiković biti nastavljeni i narednih dana, a ove godine je iz opštinske kase za krpljenje i presvlačenje lokalnih puteva i ulica na teritoriji opštine Negotin opredeljeno je 36.192.600 dinara. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts