четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
U petak 25.juna, na sceni pozorišta “Zoran Radmilović” biće izvedena prva repriza predstave “ČUČUK  STANA-Srpkinja i Grkinja”

U petak 25.juna, na sceni pozorišta “Zoran Radmilović” biće izvedena prva repriza predstave “ČUČUK STANA-Srpkinja i Grkinja”

Posle gotovo osmomesečne pauze zbog nepovoljne epidemiološke situacije izazvane korona virusom, na osnovu Odluke o ukidanju vanredne situacije na teritoriji grada Zaječara, vrata zaječarskog teatra ponovo će biti otvorena za publiku, uz poštovanje mera koje je utvrdio Štab za vanredne situacije grada Zaječara .
U petak 25.juna, na sceni pozorišta “Zoran Radmilović” biće izvedena prva repriza predstave “ČUČUK STANA-Srpkinja i Grkinja” autora i reditelja Željka Hubača! Srpsku heroinu igra Nataša Petrović!
Početak predstave je u 20.00h, a cena ulaznice je samo 150 dinara.
Pomenutim merama predviđeno je obavezno nošenje maski kako posetilaca tako i zaposlenih u pozorištu, da popunjenost kapaciteta objekta ne sme biti veća od 50% i da svako drugo mesto za sedenje bude slobodno.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts