четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Jedna druga i dve treće nagrade za učenike OMŠ „Stevan Mokranjac“ Zaječar

Jedna druga i dve treće nagrade za učenike OMŠ „Stevan Mokranjac“ Zaječar

Na 64.Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije koji se održao u Vršcu u subotu 05.juna 2021.godine ,učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ iz Zaječara osvojili su dve treće i jednu drugu nagradu.
Tomislav Radenković, četvrti razred harmonike  u klasi Željko Radenković osvojio je II nagrada, dok su Mitić Danica,šesti razred klavir u klasi Milene Ćirić i Darija Pantić, treći razred gitare u kalsi Borisa Miloradovića osvojile su dve III nagrade. Uprava škole obaveštava buduće učenike i roditelje da će  biti organizovan drugi upisni rok u junu za upis u Osnovnu muzičku školu ,,Stevan Mokranjac“ u Zaječaru. Prijave za upis počeće u četvrtak , 10.juna 2021. godine i trajaće do 23.juna 2021.godine , a sve infiomacije  biće na sajtu škole https://www.mokranjaczajecar.edu.rs/ Prijemni ispit biće održan 23 i 24.juna 2021.godine. Kako navode u ovoj školi interesovanje za upis u Osnovnu  muzičku školu ,,Stevan Mokranjac“ u Zaječaru  ove godine je veliko,  svi zainteresovani kandidati treba da popune prijavu koja se nalazi  na sajtu škole, jer su mesta  na odsecima ograničena.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts