петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Plan imunizacije na teritoriji opštine Negotin od 5. do 9. maja

Plan imunizacije na teritoriji opštine Negotin od 5. do 9. maja

Imunizacija stanovništva protiv covid-a 19 nastavlja se u opštini Negotin i narednih dana. Građanima koji se nisu prijavili preko portala eUprava dostupne su kineska, fajzer i ruska sputnjik V vakcina. Danas se na punktu Doma penzionera Negotin – od 14 do 19 časova, vrši vakcinacija lica koja nisu prijavljena preko eUprave, Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer vakcinama. I mobilna ekipa nalazi se  prostorijama kompanije „Eliksir“ Prahovo gde se vrši revakcinacija Sinofarm i Fajzer vakcinama, dok je II mobilna ekipa u selima Karbulovo i Brestovac, gde se sprovodi revakcinacija Sinofarm vakcinom. Za četvrtak 6. maj revakcinacija Fajzer i Sinofarm vakcinama, predviđena je na punktu Doma penzionera Negotin – u vremenu od 8-14 časova, dok će se na istom mestu  od 14 do 19 časova, vršiti vakcinacija lica koja nisu prijavljena preko eUprave, Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer vakcinama. I mobilna ekipa toga dana biće u MZ Trnjane i Popovica gde će biti sprovedena revakcinacija Sinofarm vakcinom, od 9-13 časova. II mobilna ekipa vršiće revakcinaciju korisnika Doma za stara lica „Sv. Nikola“ u Negotinu od 9 časova. U petak 7. maja na punktu Doma penzionera Negotin biće sprovedena revakcinacija Sinofarm vakcinom, od 8 do 10 časova, a od 10 do 14 časova, vakcinacija lica koja nisu prijavljena preko eUprave, Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer vakcinama.
U subotu 8. maja planirana je dezinfekcija punkta u Domu penzionera u Negotinu
Dok će u nedelju 9. maja na punktu Doma penzionera Negotin – od 8 do 14 časova, biti vakcinisana lica koja nisu prijavljena preko eUprave, Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer vakcinama. U slučaju promene termina vakcinacije i revakcinacije građani će biti blagovremeno obavešteni.
Sve bliže informacije o planu vakcinacije i revakcinacije na teritoriji opštine Negotin građani mogu dobiti u Situacionom centru za obaveštavanje, na broj 019/ 544- 000. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts