четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Za petak 23. april zakazana 35. sednica SO Negotin

Za petak 23. april zakazana 35. sednica SO Negotin

Za petak 23. april u Negotinu je zakazana 35. sednica SO Negotin, predloženi dnevni red sadrži 18 tačaka. Pred odbornicima će se naći izveštaji o radu i finansijski izveštaji za prošlu godinu narodne biblioteke „Dositej Novaković“, muzeja „Krajine“, Istorijskog arhiva, Centra za socijalni rad, TOO Negotin i Doma kulture „Stevan Mokranjac“. Očekuje se da skupština usvoji odluku o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine Negotin. 8. i 9. tačka tiču se usvajanja plana generalne regulacije za naselje Prahovo i kompleks hemijske industrije u Prahovu. Na dnevnom redu je i odluka o usvajanju lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period od 2021. do 2023. godine. Očekuje se pored ostalog i usvajanje odluke o usvajanju godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u ovoj opštini za tekuću godinu.

Sednica će u skladu sa važećim merama za suzbijanje širenja COVID 19. biti održana u sali doma Kulture „Stevan Mokranjac.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts